Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Zomervakantie Boeken

Het startpunt voor je zomervakantie!

Weet je nog niet waar je heen wil? Op deze website staan ideeën genoeg. Per onderwerp staan er een aantal reisaanbieders waar je reizen kan boeken.

Hieronder een greep uit de vakantie aanbieders op deze site:

 • NRV

  NRV organiseert reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De letters NRV staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Er worden zowel groepsreizen, privé rondreizen en standvakanties aangeboden. Bij de privé rondreizen heb je vaak de beschikking over een auto met chauffeur.
 • Active Sun

  Vind je het leuk om in een kleine groep actief een land te ontdekken? Dan kan je met ActiveSun op reis. De groepsreizen van Active Sun zijn ook heel erg geschikt voor Singles.

  Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens deze reizen beleven.

 • Peterlanghout

  De bekende reisorganisatie Peterlanghout organiseert zowel korte als lange vakanties. Er is een breed aanbod van reizen binnen Europa, maar ook een zonvakantie naar Turkije of Egypte is mogelijk. Bijvoorbeeld een citytrip Berlijn, Parijs of Praag.
 • DFDS Seaways

  Cruiseferrymaatschappij DFDS Seaways vertrekt vanuit IJmuiden voor de overtocht naar Newcastle en korte en lange vakantiereizen naar Engeland en Schotland. In combinatie met een  minicruise kan er ook een vakantiehuisje geboekt worden.
  Het is ook mogelijk naar Kopenhagen of Oslo te varen.