Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Actieve reizen

Actieve reizen bevatten vaak wandeltochten of fietstochten. Ook zijn er kano vakanties of vakanties waarbij er veel sporten worden georganiseerd.

Active Sun - Actieve reizen

Vind je het leuk om in een kleine groep actief een land te ontdekken? Dan kan je met ActiveSun op reis. De groepsreizen van Active Sun zijn ook heel erg geschikt voor Singles.

Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens deze reizen beleven.

Baobab - Actieve reizen

Baobab organiseert verre reizen met respect voor de natuur en de lokale bevolking.Cirkel - Actieve reizen

Cirkel organiseert zomer en winter reizen voor singles, (één ouder) gezinnen en kinderen naar de meeste populaire bestemmingen. Door de unieke groepssamenstelling en de activiteiten  die worden georganiseerd heb je snel contact met je reisgenoten.
De Jong Intra - Actieve reizen

De Jong Intra is een grote nederlandse vakantie aanbieder. Je kan er allerlei vakanties boeken, dnek aan stedentrips, zonvakanties, verre reizen, busreizen etc.
Naast bestemmingen in Europa heeft De Jong Intra ook bestemmingen in Azië, zoals Thailand en Cambodja en zijn er reizen naar Amerika.
Eliza Was Here - Actieve reizen

Eliza Was Here biedt bijzondere reizen aan voor mensen die een land op een authentieke manier willen ontdekken. De reizen gaan voornamelijk naar Zuid Europa.
Kras - Actieve reizen

Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar bestemmingen over heel de wereld.
- Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties
Elke dag nieuwe aanbiedingen.
Mambo - Actieve reizen

Wil je een leuke actieve vakantie met mensen van jouw leeftijd? Dan is Mambo wat voor jou. Bij Mambo organiseren ze vakanties voor personen tussen de 17 en 39 jaar oud. Denk aan , jongerenreizen, actieve strandvakanties, verre rondreizen over de hele wereld, duikvakanties, actieve vakanties in de bergen, kayak vakanties, wandel- en surfvakanties.
Bij Mambo kom je altijd in een groep met personen van jouw leeftijd, dat kan best prettig zijn.
Kijk eens op de website van Mambo en ontdek of er een vakantie voor jou bijzit.
No Sun - Actieve reizen

NoSun biedt vakanties aan naar de bestemmingen die niet meteen bekend staan als populaire zonbestemmeingen. Denk bijvoorbeeld aan Noorwegen, Tsjechie, Letland, Zweden, Ierland etc. Naar deze landen worden rondreizen georganiseerd in kleine groepen.
Peterlanghout - Actieve reizen

De bekende reisorganisatie Peterlanghout organiseert zowel korte als lange vakanties. Er is een breed aanbod van reizen binnen Europa, maar ook een zonvakantie naar Turkije of Egypte is mogelijk. Bijvoorbeeld een citytrip Berlijn, Parijs of Praag.
Pharos Reizen - Actieve reizen

Pharos Reizen is van de ANWB, waardoor je de zekerheid hebt met een betrouwbare organisatie zaken te doen. Ze bieden uiteenlopende vakanties aan, zoals autovakanties door Europa, rondreizen, citytrips etc.
Kenmerkend zijn de speciale thema's op de website, zoals reizen in de categorie "Opa en oma gaan mee" of "Stedentrips met kids".
Voor alle soorten en maten is er wel een leuke vakantie te vinden.
Simi Reizen - Actieve reizen

Simi Reizen organiseert in alle schoolvakanties actieve vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 22 jaar oud. De vakanties zijn afwisselend, uitdagend en actief. De verschillende vakantiekampen kunnen direct online geboekt worden.

Bij Simi Reizen heb je voorpret vanaf het moment dat je boekt. Zo krijg je een leuk welkomstpakket en de mogelijkheid deel te nemen aan een spectaculaire openingsweekend, waar je alvast je medereisgenootjes kunt ontmoeten en de kampleiding kunt zien en spreken. Ook krijg je een speciale inlogcode waarmee je op een aparte website kennis kunt maken met je reisgenoten. Op die manier kun je optimaal genieten van je vakantiekamp en wordt het minder spannend om met allemaal vreemden op pad te gaan.

Ideaal voor kinderen die een leuke zomervakantie willen hebben!

SNP - Actieve reizen

SNP is gespecialiseerd in actieve vakanties, denk o.a. aan:
- wandelreizen & trekkings
- fietsreizen en expedities
- natuur- en cultuurrondreizen
- travelkids gezinsvakanties
- landelijke vakanties
- winterreizen
Travel Active - Actieve reizen

Zoek je iets echt bijzonders? Geen normale vakantie maar bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in Afrika of naar de High School in Amerika? Travel Active heeft een heel uitgebreid aanbod met o.a. vrijwilligerswerk, taalreizen en een combinatie van werken en reizen. Bekijk het volledige aanbod op de website.Vakantie Stunt - Actieve reizen

Ruim aanbod van allerlei vakanties. Op de site is een zoekmogelijkheid om uit het ruime aanbod een vakantie te kiezen.
Aanbod van o.a.:
- Lastminutes
- Zonvakanties
- Rondreizen
- Jongerenreizen
- Gezinsvakanties
- Actieve vakanties
- Luxe vakanties
- Groepsreizen