Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

BackpackenEbookers - Backpacken

Op Ebookers.nl kan je goedkope vliegtickets boeken, citytrips en eventueel een auto huren. Het voordeel van een vliegticket boeken bij Ebookers.nl is dat er ruim wordt gezocht, ook een aantal dagen voor en na de opgegeven datum. Als je dus flexibel bent in je datums, kan je zeker bij Ebookers een goedkoop ticket scoren.
Korting reis verzekering.nl - Backpacken

Op kortingreisverzekering.nl kan je je reisverzekering met 10% korting afsluiten. Op de website staan de voorwaarden en de dekking. Je kan online je premie berekenen en de verzekering direct afsluiten.Shoestring - Backpacken

Shoestring biedt verre reizen voor de prijsbewuste reiziger. De hotels waarin wordt overnacht zijn eenvoudig. De reizen gaan echter wel langs alle bezienswaardigheden en door vreemde landen. Met Shoestring kan je voordelig een ver land bezoeken.
Travel Active - Backpacken

Zoek je iets echt bijzonders? Geen normale vakantie maar bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in Afrika of naar de High School in Amerika? Travel Active heeft een heel uitgebreid aanbod met o.a. vrijwilligerswerk, taalreizen en een combinatie van werken en reizen. Bekijk het volledige aanbod op de website.