Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Citytrips

Citrytrips binnen of buiten Europa kenmerken zich door een bezoek aan één stad van ongeveer een week, maar korter of langer is ook mogelijk. Ga bijvoorbeeld lekker shoppen in New York of Rome of bekijk het prachtige Praag.

Arke - Citytrips

Arke.nl heeft natuurlijk veel zonbestemmingen zoal Spanje, Griekenland, Egypte en Turkije, maar ook uit heeft Arke populaire verre bestemmingen zoals Mexico en Thailand.
Ook zijn er stedentrips te boeken.
Arke is al jaren een hele betrouwbare en grote partij voor vakanties. Via de website kan je makkelijk een vakantie zoeken met selectie creteria zoals de ligging (aan het strand?) faciliteiten (zwembad?) etc.
City Trips Europe - Citytrips

Citry Trips heeft stedenreizen naar hotels midden in het centrum van alle grote steden in Europa. Maar ook vakantiehuisjes aan de rand van een stad. De stedentrips zijn het gehele jaar te boeken op de website. Daarnaast krijg je ook nog eens een heleboel informatie over de stad waar je heen gaat.
City Zapper - Citytrips

Bij city zapper vind je stedentrips naar steden binnen en buiten Europa. City Zapper kenmerkt zich door de scherpe prijs en het ruime aanbod naar heel veel bestemmingen.
Het is ook mogelijk om een stedentrip in combinatie met een treinticket of eigen vervoer te boeken.
De Jong Intra - Citytrips

De Jong Intra is een grote nederlandse vakantie aanbieder. Je kan er allerlei vakanties boeken, dnek aan stedentrips, zonvakanties, verre reizen, busreizen etc.
Naast bestemmingen in Europa heeft De Jong Intra ook bestemmingen in Azië, zoals Thailand en Cambodja en zijn er reizen naar Amerika.
EffeWeg - Citytrips

EffeWeg heeft busreizen naar meer dan 50 plaatsen in Europa. Denk aan korte weekend trips, stedentrips en thema reizen (zoals bijvoorbeeld reizen naar een concert). Ook worden er busrondreizen door bijvoorbeeld Portugal georganiseerd.
Egypte.nl - Citytrips

Egypte.nl is specialist in reizen naar Egypte. Het aanbod  bestaat uit strandvakanties, rondreizen, duikreizen, losse vliegtickets en stedentrips. De volgende steden komen voor in het programma: Sharm el Sheikh, Hurghada, Cairo, Luxor, Aswan, El Gouna, Dahab, Marsa Alam en El Queir.
Expedia - Citytrips

Expedia is wereldwijd marktleider op het gebied van hotels en vliegtickets. Je kan gemakkelijk tegelijk een hotel en een vliegticket boeken. Je krijgt dan ook nog eens extra combi korting. Het is dus goedkoper dan los bestellen!GaSamen - Citytrips

Met GaSamen kan je naar de leukste Europese steden. Kies de stad waar je heen wilt, de datum en het aantal personen en de goedkoopste aanbiedingen komen in een overzicht.
Je kan ook makkelijk een los hotel boeken. Bijvoorbeeld in Londen vanaf 37 euro per nacht.
Kras - Citytrips

Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar bestemmingen over heel de wereld.
- Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties
Elke dag nieuwe aanbiedingen.
NS Hispeed - Citytrips

Even kort er tussenuit naar Antwerpen? Brussel, Berlijn of Parijs? Ga dan eenvoudig met de trein. Het bespaart je de tijd die je kwijt bent aan het inchecken op het vliegveld. Met de hogesnelheidslijn ben je in vier uur al in Parijs.
Bij je treinkaartje kan je ook makkelijk een hotel boeken. Ideaal voor een leuk weekendje weg.
Peterlanghout - Citytrips

De bekende reisorganisatie Peterlanghout organiseert zowel korte als lange vakanties. Er is een breed aanbod van reizen binnen Europa, maar ook een zonvakantie naar Turkije of Egypte is mogelijk. Bijvoorbeeld een citytrip Berlijn, Parijs of Praag.
Pharos Reizen - Citytrips

Pharos Reizen is van de ANWB, waardoor je de zekerheid hebt met een betrouwbare organisatie zaken te doen. Ze bieden uiteenlopende vakanties aan, zoals autovakanties door Europa, rondreizen, citytrips etc.
Kenmerkend zijn de speciale thema's op de website, zoals reizen in de categorie "Opa en oma gaan mee" of "Stedentrips met kids".
Voor alle soorten en maten is er wel een leuke vakantie te vinden.
Vannood - Citytrips

Van Nood Reizen biedt stedenreizen aan per bus, trein en vliegtuig, waaronder populaire bestemmingen als: Londen, Parijs, Wenen, Praag, Berlijn, Rome en New York.
Op alle busreizen heeft Van Nood nederlandstalige reisleiders.