Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Cruises

Een Cruise kan je in luxe op een rustig tempo overal heenbrengen. Maak bijvoorbeeld een mooie cruise door caribisch gebied.

Cruise Travel - Cruises

Wil je voor het eerst een cruise maken? Of ben je al bekend met cruisen? Dan kan je terecht bij Cruise Travel, een specialist op het gebied van cruisen.
Er is een erg uitgebreid aanbod van bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld. Via een handig formulier kan je makkelijk zoeken naar de cruise die bij jou past en vaart in het gebied waar jij heen wilt.
DFDS Seaways - Cruises

Cruiseferrymaatschappij DFDS Seaways vertrekt vanuit IJmuiden voor de overtocht naar Newcastle en korte en lange vakantiereizen naar Engeland en Schotland. In combinatie met een  minicruise kan er ook een vakantiehuisje geboekt worden.
Het is ook mogelijk naar Kopenhagen of Oslo te varen.
Egypte.nl - Cruises

Egypte.nl is specialist in reizen naar Egypte. Het aanbod  bestaat uit strandvakanties, rondreizen, duikreizen, losse vliegtickets en stedentrips. De volgende steden komen voor in het programma: Sharm el Sheikh, Hurghada, Cairo, Luxor, Aswan, El Gouna, Dahab, Marsa Alam en El Queir.
Flaka Cruising - Cruises

Wil je eens een totaal andere vakantie? Wat dacht je van een unieke zeilcruise op klassiek houten zeilschip? De cruises gaan langs de Turkse kust. Je wordt super bruin, kan heerlijk zwemmen in het water en je ziet het mooie Turkse landschap.
Kras - Cruises

Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar bestemmingen over heel de wereld.
- Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties
Elke dag nieuwe aanbiedingen.
Peterlanghout - Cruises

De bekende reisorganisatie Peterlanghout organiseert zowel korte als lange vakanties. Er is een breed aanbod van reizen binnen Europa, maar ook een zonvakantie naar Turkije of Egypte is mogelijk. Bijvoorbeeld een citytrip Berlijn, Parijs of Praag.
Pharos Reizen - Cruises

Pharos Reizen is van de ANWB, waardoor je de zekerheid hebt met een betrouwbare organisatie zaken te doen. Ze bieden uiteenlopende vakanties aan, zoals autovakanties door Europa, rondreizen, citytrips etc.
Kenmerkend zijn de speciale thema's op de website, zoals reizen in de categorie "Opa en oma gaan mee" of "Stedentrips met kids".
Voor alle soorten en maten is er wel een leuke vakantie te vinden.
Vannood - Cruises

Van Nood Reizen biedt stedenreizen aan per bus, trein en vliegtuig, waaronder populaire bestemmingen als: Londen, Parijs, Wenen, Praag, Berlijn, Rome en New York.
Op alle busreizen heeft Van Nood nederlandstalige reisleiders.