Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Groepsrondreizen

Met een groepsrondreis gaat altijd een reisbegleider mee, deze biedt houvast tijdens de reis en je hoeft niet alles zelf te organiseren. Met de groep kan je gezellige uitstapjes maken.

Baobab - Groepsrondreizen

Baobab organiseert verre reizen met respect voor de natuur en de lokale bevolking.Cirkel - Groepsrondreizen

Cirkel organiseert zomer en winter reizen voor singles, (één ouder) gezinnen en kinderen naar de meeste populaire bestemmingen. Door de unieke groepssamenstelling en de activiteiten  die worden georganiseerd heb je snel contact met je reisgenoten.
Eliza Was Here - Groepsrondreizen

Eliza Was Here biedt bijzondere reizen aan voor mensen die een land op een authentieke manier willen ontdekken. De reizen gaan voornamelijk naar Zuid Europa.
Fox - Groepsrondreizen

Groepsrondreizen naar voornamelijk verre bestemmingen. Bij alle reizen in Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig. De groepsrondreizen doen confortabele hotels aan en gaan uiteraard langs de belangrijkste bezienswaardigheden in een land. Er zijn ook Single en Familie reizen beschikbaar.
GoBest - Groepsrondreizen

GoBest richt zich op zonvakanties en all inclusive vakanties naar voornamelijk Europa en Turkije. GoBest heeft een prijsgarantie, zodat je niet te veel betaald. Er zijn zowel rondreizen als individuele reizen beschikbaar.
Koning Aap - Groepsrondreizen

Koning Aap organiseert verre rondreizen met veel individuele vrijheid. De hotelrondreizen gaan door verre landen via de mooiste routes. Je komt uiteraard langs de belangrijke bezienswaardigheden, maar ook rustige dorpjes en stille plekjes worden bezocht. Er is een ruim aanbod van reizen met verschillende routes.
No Sun - Groepsrondreizen

NoSun biedt vakanties aan naar de bestemmingen die niet meteen bekend staan als populaire zonbestemmeingen. Denk bijvoorbeeld aan Noorwegen, Tsjechie, Letland, Zweden, Ierland etc. Naar deze landen worden rondreizen georganiseerd in kleine groepen.
NRV - Groepsrondreizen

NRV organiseert reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De letters NRV staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Er worden zowel groepsreizen, privé rondreizen en standvakanties aangeboden. Bij de privé rondreizen heb je vaak de beschikking over een auto met chauffeur.
Shoestring - Groepsrondreizen

Shoestring biedt verre reizen voor de prijsbewuste reiziger. De hotels waarin wordt overnacht zijn eenvoudig. De reizen gaan echter wel langs alle bezienswaardigheden en door vreemde landen. Met Shoestring kan je voordelig een ver land bezoeken.
Summum - Groepsrondreizen

Summum staat voor zorgeloos genieten. Er worden groepsrondreizen aangeboden naar verre bestemmingen. De reizen gaan langs confortabele hotels. Summum heeft een prijsgarantie, de prijs wordt na de boeking dus niet meer verhoogd.