Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

HotelsBookedoo - Hotels

Bookedoo heeft een gigantisch overzicht van vakantiehuizen, hotels en campings in Nederland. Via internet is het aanbod makkelijk te doorzoeken.
Er is ook aanbod voor als je met een groep op vakantie wil.
Ebookers - Hotels

Op Ebookers.nl kan je goedkope vliegtickets boeken, citytrips en eventueel een auto huren. Het voordeel van een vliegticket boeken bij Ebookers.nl is dat er ruim wordt gezocht, ook een aantal dagen voor en na de opgegeven datum. Als je dus flexibel bent in je datums, kan je zeker bij Ebookers een goedkoop ticket scoren.
Expedia - Hotels

Expedia is wereldwijd marktleider op het gebied van hotels en vliegtickets. Je kan gemakkelijk tegelijk een hotel en een vliegticket boeken. Je krijgt dan ook nog eens extra combi korting. Het is dus goedkoper dan los bestellen!GaSamen - Hotels

Met GaSamen kan je naar de leukste Europese steden. Kies de stad waar je heen wilt, de datum en het aantal personen en de goedkoopste aanbiedingen komen in een overzicht.
Je kan ook makkelijk een los hotel boeken. Bijvoorbeeld in Londen vanaf 37 euro per nacht.
Hotel Moment - Hotels

Hotel Moment biedt een aantal zeer confortabele hotels in Nederland en Belgiƫ aan. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk weekendje in de bossen van Drenthe, fietsen over de Veluwe of shoppen in Antwerpen.
Er zijn ook speciale arrangementen, zoals een culinair of wandel arrangement. Via de website kan er veilig online geboekt en betaald worden.
Hotel Specials - Hotels

Hotel Specials heeft een selectie van ruim 900 hotels in Nederland en de rest van Europa. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Op de site kan je direct zien of het hotel beschikbaar is en daarna direct boeken.Hotels de Charme - Hotels

Hotels de Charme heeft een aanbod van (luxe) hotels in Europa. De hotels hebben allemaal iets bijzonders, soms kleinschalig, soms landelijk gelegen etc. De hotels zijn met zorg gekozen en zijn ideaal om even zorgeloos te genieten.