Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Huisje huren

Een huisje huren en de rest zelf regelen? Dat kan, bekijk de huizen op de volgende sites.

BelVilla Vakantiewoningen - Huisje huren

Belvilla heeft meer dan 12000 vakantiewoningen in heel Europa. Denk o.a. aan huizen in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië en in Zwitserland. Het aanbod is echt gigantisch, je kan snel de prijs en het aantal slaapkamers zien. Als je een vakantie huisje zoekt zal je hier makkelijk slagen.
Interhome - Huisje huren

Interhome heeft 20.000 vakantiehuizen en -appartementen in Europa en Florida. Deze woningen wzijn van hoge kwaliteit. De beschikbaarheid en de prijs kan je online checken.
Landen: Frankrijk,Italië, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie, USA (Florida), Groot-Brittannie, Tsjechie, Polen, Portugal, Hongarije, Ierland, Belgie, en Slowakije.
Pharos Reizen - Huisje huren

Pharos Reizen is van de ANWB, waardoor je de zekerheid hebt met een betrouwbare organisatie zaken te doen. Ze bieden uiteenlopende vakanties aan, zoals autovakanties door Europa, rondreizen, citytrips etc.
Kenmerkend zijn de speciale thema's op de website, zoals reizen in de categorie "Opa en oma gaan mee" of "Stedentrips met kids".
Voor alle soorten en maten is er wel een leuke vakantie te vinden.
Roompot Vakanties - Huisje huren

Roompot heeft een uitgebreid aanbod van campings en vakantieparken. De meeste parken liggen in Nederland, op heerlijke lokaties vlakbij de natuur. Er zijn bugalowparken, campings maar je kan ook (luxe) villa's huren om met de hele familie te verblijven.
Topic Travel - Huisje huren

Topic Travel Vakantiehuizen heeft een uniek, uitgebreid en betaalbaar aanbod in deze populaire vakantielanden. Alle vakantiehuizen kunnen direct online op basis van real-time beschikbaarheid worden geboekt. Op de site staan geregeld speciale aanbiedingen.
Villa Expert - Huisje huren

Villa Expert heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië.

Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe.

Villa XL - Huisje huren

Villa XL heeft meer dan 1000 vakantiehuizen in Europa. Deze zijn alleen via internet te boeken. Het voordeel is dat je meteen kan zien of je gewenste vakantiehuis beschikbaar is.