Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Single reizen

Ga je alleen op vakantie en wil je makkelijk contact leggen met anderen? Dan kan je mee met een single reis. Hier gaan voornamelijk singles mee, dus je zal snel een reismaatje vinden.

Active Sun - Single reizen

Vind je het leuk om in een kleine groep actief een land te ontdekken? Dan kan je met ActiveSun op reis. De groepsreizen van Active Sun zijn ook heel erg geschikt voor Singles.

Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens deze reizen beleven.

Cirkel - Single reizen

Cirkel organiseert zomer en winter reizen voor singles, (één ouder) gezinnen en kinderen naar de meeste populaire bestemmingen. Door de unieke groepssamenstelling en de activiteiten  die worden georganiseerd heb je snel contact met je reisgenoten.
Fox - Single reizen

Groepsrondreizen naar voornamelijk verre bestemmingen. Bij alle reizen in Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig. De groepsrondreizen doen confortabele hotels aan en gaan uiteraard langs de belangrijkste bezienswaardigheden in een land. Er zijn ook Single en Familie reizen beschikbaar.
Mambo - Single reizen

Wil je een leuke actieve vakantie met mensen van jouw leeftijd? Dan is Mambo wat voor jou. Bij Mambo organiseren ze vakanties voor personen tussen de 17 en 39 jaar oud. Denk aan , jongerenreizen, actieve strandvakanties, verre rondreizen over de hele wereld, duikvakanties, actieve vakanties in de bergen, kayak vakanties, wandel- en surfvakanties.
Bij Mambo kom je altijd in een groep met personen van jouw leeftijd, dat kan best prettig zijn.
Kijk eens op de website van Mambo en ontdek of er een vakantie voor jou bijzit.
Summum - Single reizen

Summum staat voor zorgeloos genieten. Er worden groepsrondreizen aangeboden naar verre bestemmingen. De reizen gaan langs confortabele hotels. Summum heeft een prijsgarantie, de prijs wordt na de boeking dus niet meer verhoogd.