Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Sportieve vakanties

Tennissen, wandelen, fietsen, bergbeklimmen? Allemaal mogelijkheden voor een sportieve vakantie.

Active Sun - Sportieve vakanties

Vind je het leuk om in een kleine groep actief een land te ontdekken? Dan kan je met ActiveSun op reis. De groepsreizen van Active Sun zijn ook heel erg geschikt voor Singles.

Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens deze reizen beleven.

Cirkel - Sportieve vakanties

Cirkel organiseert zomer en winter reizen voor singles, (één ouder) gezinnen en kinderen naar de meeste populaire bestemmingen. Door de unieke groepssamenstelling en de activiteiten  die worden georganiseerd heb je snel contact met je reisgenoten.
Labyrinth Outdoor en Travel

Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten. Ze zijn gespecialiseerd in actieve outdoor vakanties, denk aan bergsport, wandelen, kano varen etc.
Mambo - Sportieve vakanties

Wil je een leuke actieve vakantie met mensen van jouw leeftijd? Dan is Mambo wat voor jou. Bij Mambo organiseren ze vakanties voor personen tussen de 17 en 39 jaar oud. Denk aan , jongerenreizen, actieve strandvakanties, verre rondreizen over de hele wereld, duikvakanties, actieve vakanties in de bergen, kayak vakanties, wandel- en surfvakanties.
Bij Mambo kom je altijd in een groep met personen van jouw leeftijd, dat kan best prettig zijn.
Kijk eens op de website van Mambo en ontdek of er een vakantie voor jou bijzit.
No Sun - Sportieve vakanties

NoSun biedt vakanties aan naar de bestemmingen die niet meteen bekend staan als populaire zonbestemmeingen. Denk bijvoorbeeld aan Noorwegen, Tsjechie, Letland, Zweden, Ierland etc. Naar deze landen worden rondreizen georganiseerd in kleine groepen.
Simbo - Sportieve vakanties

Simbo organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 5-21 jaar in vele leeftijdsgroepen. Het gaat in alle gevallen om vakanties voor kinderen zonder ouders maar met 24 uur per dag professionele reisleiding. Het aanbod aan Simbo vakanties in 2011 is spectaculair uitgebreid. Wat kinderen en jongeren ook zoeken, je vindt het bij Simbo! Het hele jaar door! Simbo heeft daarmee dan ook het meest uitgebreide en aantrekkelijkste aanbod voor deze doelgroep.Travel Active - Sportieve vakanties

Zoek je iets echt bijzonders? Geen normale vakantie maar bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in Afrika of naar de High School in Amerika? Travel Active heeft een heel uitgebreid aanbod met o.a. vrijwilligerswerk, taalreizen en een combinatie van werken en reizen. Bekijk het volledige aanbod op de website.