Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Vakantie in Nederland

Een goedkoop alternatief voor een verre vakantie is om gewoon in Nederland te blijven. Je hebt veel leuke campings, bungalow parken en hotels om te verblijven. Dit kan je combineren met leuke uitstapjes in de regio en je hebt een heerlijke vakantie. Populaire bestemmingen in Nederland zijn: de wadden eilanden, drenthe, de veluwe etc.

In de zomer zijn er een heleboel evenementen, veel ervan zijn gratis en geschikt om te bezoeken met kids. Op de website Gratis Uit Kalender.nl staat een handig overzicht van evenementen in Nederland.


Ponypark City - Paardrijden - Vakantie in Nederland

Voor uw kindvriendelijke avontuurlijke vakantie kan je naar PonyparkCity.
Dit is een vakantiepark waar rust en vertier samengaan. Voor degene die vertier zoeken is er een uitgebreid entertainmentprogramma, je hebt gratis toegang tot attractiepark Slagharen (Gehele verblijfsduur). Elke accommodatie heeft de beschikking over een pony tijdens verblijfsduur. (pony voor kinderen tot 12 jaar)
Roompot Vakanties - Vakantie in Nederland

Roompot heeft een uitgebreid aanbod van campings en vakantieparken. De meeste parken liggen in Nederland, op heerlijke lokaties vlakbij de natuur. Er zijn bugalowparken, campings maar je kan ook (luxe) villa's huren om met de hele familie te verblijven.
Vakantie Friesland - Vakantie in Nederland

Zoek je een leuk vakantiehuisje in Friesland? Misschien met eigen Sauna? of aanlegsteiger voor een bootje? Op deze site vindt je een compleet overzicht van mogelijkheden in Friesland. Van simpele vakantie huizen tot vakantie boerderijen en luxe villa's.Vakantie Veluwe - Vakantie in Nederland

Veluwe Vakantiehuizen heeft vakantiehuizen over de Veluwe verspreid. Er is veel keus, van een goedkope bungalow in een vakantiepark op de Veluwe tot een luxe villa in Gelderland. Alle vakantiehuizen zijn door Vakantie Veluwe Vakantiehuizen geïnspecteerd en er is een goede prijs kwaliteit verhouding.Vakantiepark de Krim - Texel - Vakantie in Nederland

Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Je hebt er bos, heide, strand etc. Je kan er heerlijk fietsen maar er zijn ook genoeg andere activiteiten beschikbaar, zoals: bowlen, karten of golfen.
Vakantiepark de Krim heeftn 350 ruime bungalows, 80 luxe chalets en 600 comfortabele kampeerplaatsen.

Via de website kan eenvoudig geboekt worden.