Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Verre reizen

Verre reizen, vreemde continenten. Deze reizen nemen je mee naar een andere wereld. Wat dacht je van China, India, Thailand of Mexico?

Arke - Verre reizen

Arke.nl heeft natuurlijk veel zonbestemmingen zoal Spanje, Griekenland, Egypte en Turkije, maar ook uit heeft Arke populaire verre bestemmingen zoals Mexico en Thailand.
Ook zijn er stedentrips te boeken.
Arke is al jaren een hele betrouwbare en grote partij voor vakanties. Via de website kan je makkelijk een vakantie zoeken met selectie creteria zoals de ligging (aan het strand?) faciliteiten (zwembad?) etc.
Baobab - Verre reizen

Baobab organiseert verre reizen met respect voor de natuur en de lokale bevolking.De Jong Intra - Verre reizen

De Jong Intra is een grote nederlandse vakantie aanbieder. Je kan er allerlei vakanties boeken, dnek aan stedentrips, zonvakanties, verre reizen, busreizen etc.
Naast bestemmingen in Europa heeft De Jong Intra ook bestemmingen in Azië, zoals Thailand en Cambodja en zijn er reizen naar Amerika.
Eliza Was Here - Verre reizen

Eliza Was Here biedt bijzondere reizen aan voor mensen die een land op een authentieke manier willen ontdekken. De reizen gaan voornamelijk naar Zuid Europa.
Elmar - Verre reizen

Elmar Reizen is een verzamelplaats voor allerlei soorten reizen. Denk aan zonvakanties, verre reizen, auto vakanties, stedentrips etc. Ook heeft Elmar lastminute aanbiedingen.
De prijzen liggen laag, bij Elmar betaal je niet te veel.
Fox - Verre reizen

Groepsrondreizen naar voornamelijk verre bestemmingen. Bij alle reizen in Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig. De groepsrondreizen doen confortabele hotels aan en gaan uiteraard langs de belangrijkste bezienswaardigheden in een land. Er zijn ook Single en Familie reizen beschikbaar.
Koning Aap - Verre reizen

Koning Aap organiseert verre rondreizen met veel individuele vrijheid. De hotelrondreizen gaan door verre landen via de mooiste routes. Je komt uiteraard langs de belangrijke bezienswaardigheden, maar ook rustige dorpjes en stille plekjes worden bezocht. Er is een ruim aanbod van reizen met verschillende routes.
Kras - Verre reizen

Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar bestemmingen over heel de wereld.
- Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties
Elke dag nieuwe aanbiedingen.
NRV - Verre reizen

NRV organiseert reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De letters NRV staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Er worden zowel groepsreizen, privé rondreizen en standvakanties aangeboden. Bij de privé rondreizen heb je vaak de beschikking over een auto met chauffeur.
Peterlanghout - Verre reizen

De bekende reisorganisatie Peterlanghout organiseert zowel korte als lange vakanties. Er is een breed aanbod van reizen binnen Europa, maar ook een zonvakantie naar Turkije of Egypte is mogelijk. Bijvoorbeeld een citytrip Berlijn, Parijs of Praag.
Shoestring - Verre reizen

Shoestring biedt verre reizen voor de prijsbewuste reiziger. De hotels waarin wordt overnacht zijn eenvoudig. De reizen gaan echter wel langs alle bezienswaardigheden en door vreemde landen. Met Shoestring kan je voordelig een ver land bezoeken.
Sky Tours - Verre reizen

Sky Tours richt zich op zonvakanties in o.a. Egypte, Tunesië, Griekenland, Portugal en de Canarische Eilanden. Er zijn honderden vakanties beschikbaar naar de meest zonnige bestemmingen. Ook zonvakanties naar Aruba, Brazilië of Mexico kan je boeken bij Sky Tours.
Summum - Verre reizen

Summum staat voor zorgeloos genieten. Er worden groepsrondreizen aangeboden naar verre bestemmingen. De reizen gaan langs confortabele hotels. Summum heeft een prijsgarantie, de prijs wordt na de boeking dus niet meer verhoogd.