Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Weekendje Weg

Weekendjes Weg binnen Nederland zijn ideaal om er even tussenuit te gaan.

EffeWeg - Weekendje Weg

EffeWeg heeft busreizen naar meer dan 50 plaatsen in Europa. Denk aan korte weekend trips, stedentrips en thema reizen (zoals bijvoorbeeld reizen naar een concert). Ook worden er busrondreizen door bijvoorbeeld Portugal georganiseerd.




Expedia - Weekendje Weg

Ook voor weekendjes weg in Nederland of Europa kan je makkelijk een hotel (en eventueel een vlucht) bij Expedia boeken.
Expedia is wereldwijd marktleider op het gebied van hotels en vliegtickets. Je kan gemakkelijk tegelijk een hotel en een vliegticket boeken. Je krijgt dan ook nog eens extra combi korting. Het is dus goedkoper dan los bestellen!




Hotel Moment - Weekendje Weg

Hotel Moment biedt een aantal zeer confortabele hotels in Nederland en Belgiƫ aan. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk weekendje in de bossen van Drenthe, fietsen over de Veluwe of shoppen in Antwerpen.
Er zijn ook speciale arrangementen, zoals een culinair of wandel arrangement. Via de website kan er veilig online geboekt en betaald worden.




Hotel Specials - Weekendje Weg

Hotel Specials heeft een selectie van ruim 900 hotels in Nederland en de rest van Europa. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Op de site kan je direct zien of het hotel beschikbaar is en daarna direct boeken.



Hotels de Charme - Weekendje Weg

Hotels de Charme heeft een aanbod van (luxe) hotels in Europa. De hotels hebben allemaal iets bijzonders, soms kleinschalig, soms landelijk gelegen etc. De hotels zijn met zorg gekozen en zijn ideaal om even zorgeloos te genieten.



NS Hispeed - Weekendje Weg

Even kort er tussenuit naar Antwerpen? Brussel, Berlijn of Parijs? Ga dan eenvoudig met de trein. Het bespaart je de tijd die je kwijt bent aan het inchecken op het vliegveld. Met de hogesnelheidslijn ben je in vier uur al in Parijs.
Bij je treinkaartje kan je ook makkelijk een hotel boeken. Ideaal voor een leuk weekendje weg.